Povezivanje

Individualni match-making

Traženje potencijalnih partnera

Za preduzeća koja traže potencijalne partnere a koja još nemaju izrađene reference, izdvojićemo grupu najadekvatnijih preduzeća sa kojima uspostavljamo kontakt i u skladu sa potrebama naše stranke dogovorimo način i oblik predstavljanja.

Tako ćemo se, u okviru usluge, najpre sastati sa Vama i definisati Vaše potrebe i uslove koje mora da zadovolji budući partner. Iz baze potencijalnih preduzeća s obzirom na obostrani interes izdvojićemo grupu najadekvatnijih preduzeća. Zatim ćemo s obzirom na želje stranke organizovati pojedinačne sastanke ili jednokratno predstavljanje svim preduzećima. Nakon toga slede zajednička analiza uspešnosti i predlozi za dalji rad.


Organizacija sastanaka

Umesto Vas ugovorićemo i sastanke na najvišem nivou.

U slučaju da preduzeće već ima razrađen plan ulaska na srpsko tržište i zna sa kim bi trebalo da se sastane, nudimo Vam pomoć u organizovanju konkretnih sastanaka.

S obzirom da je Srbija još uvek zemlja u tranziciji veoma često se dešava da se do kontakata sa pravim ljudima teško dolazi, odnosno većina značajnih odluka još uvek se donosi u visokim političkim krugovima. I upravo zato smo mi tu, jer svojim poznavanjem poslovnog okruženja i već uhodanim partnerskim vezama znamo kako da dopremo do pravih ljudi, što dokazuju naši dosadašnji uspesi u povezivanju slovenačkih i srpskih preduzeća.


Organizacija promotivnih događanja

U Srbiji je neformalno druženje sastavni deo posla

Iskustva pokazuju da su za promociju preduzeća najprikladnija događanja kada se sa potencijalnim kupcima ostvari i neformalni odnos i tako lakše nađe zajednički interes.

U tu svrhu smo već organizovali različita događanja ( golf turnir, druženje prilikom promocije novih kolekcija isl.) koja povremeno organizujemo u saradnji sa Slovenačkim poslovnim klubom i Srpskom asocijacijom menadžera.

Znači, ukoliko želite da animirate veći broj potencijalnih klijenata, mi smo spremni da organizujemo kompletno događanje sa pozivnicama i ocenom prisutnosti.